بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، این هنرمند بعد از بازدید از غرفههای نمایشگاه صنایعدستی گفت: «هنر ایرانی اصالت بسیاری دارد و باید نحوه استفاده آن را در طراحی خانههایمان در نظر بگیریم زیرا این موضوع میتواند جذابیت بسیاری ایجاد کند اما متاسفانه مردم ما بیشتر از طراحیهای خارجی ایده میگیرند.»
او ادامه داد: «نمایشگاههای صنایعدستی بهترین فرصت برای آشنایی مردم با هنرهای سنتی و فرهنگ ایران است. بیشتر طراحی خانههای ایرانی شبیه کاخهای اروپایی شده که این موضوع غمانگیز است در حالی که خودمان هنرهای بسیاری داریم و اگر برای آن تبلیغ شود میتوانیم استفاده بسیاری از این هنرها داشته باشیم. هنرمندان میتوانند بهترین صادرکننده این هنرها باشند. امروز نسل جوان در حوزهای مثل قلمزنی انگیزه ندارند به همین دلیل سعی میکنند سراغ کارهای دیگر بروند.»
ضیغمی با بیان اینکه خانه ایرانی جذابیت بسیاری دارد، اظهار کرد: «طراحی این خانه تلفیقی از مدل جدیدی است که صرفا طراحی سنتی نیست اما در عین حال جذابیت بسیاری دارد و باید روی این موضوع تاکید بیشتری شود تا مردم آن را بیشتر بشناسند. هنر ایرانی در عین اینکه آرامشبخش است، مهربانی هم دارد.»
پویا محمودیان مدیرکل صادرات صنایعدستی نیز بیان کرد: «خانه ایرانی تلاشی برای فضاسازی است تا مردم متوجه شوند که صنایعدستی ما در جای جای خانه آنها میتواند حضور داشته باشد.»
او اظهار امیدواری کرد: «موجی که برای خانه ایرانی و صنایعدستی راه افتاده است با حضور افراد شاخص در حوزه سینما و تئاتر که میتوانند تاثیرگذار باشند، پر رنگتر شود. پیوند بین هنرمندان صنایعدستی، سینما و تئاتر میتواند به معرفی هنرهای سنتی در پوشش و طراحی صحنه و دکوراسیون کمک بسیاری کند.»
مدیرکل صادرات صنایعدستی گفت: «ما به دنبال خانههای سنتی و قدیمی در استانها هستیم که داخل آن را با هنرهای سنتی و صنایعدستی چیدمان کنیم و در هر استان یک خانه ایرانی داشته باشیم.»
بیست و نهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی (عیدانه) که 15 اسفند با حضور اسحاق جهانگیری معاوناول رئیس جمهوری و علیاصغر مونسان رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری افتتاح شده بود، شب گذشته به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/